Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за марката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
    средно статистическия българин набива много повече пари в колата си отколкото средностатистическия холандец,макар той да взима заплата 1500 евро а българина 400 лева. Ние им купуваме кенефите и се мъчиме със скъпи консумативи да ги вдигнем от пепелта.
    Да, де, те карат нови коли, ние не Точно тая алфа, с тоя мотор не е колата, която ще можеш да "юркаш като хулигана Е36". Спасява те факта, че може би я караш в Холандия (не знам, там ли си, или си си на село), та поне за окачване да не даваш кинти.
    Както и да е, някой беше споменал, че опитите да се карат автомобили без обслужване и поддръжка, обикновено имат трагични последици за въпросните возила
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
      Да, де, те карат нови коли, ние не Точно тая алфа, с тоя мотор не е колата, която ще можеш да "юркаш като хулигана Е36". Спасява те факта, че може би я караш в Холандия (не знам, там ли си, или си си на село), та поне за окачване да не даваш кинти.
      Както и да е, някой беше споменал, че опитите да се карат автомобили без обслужване и поддръжка, обикновено имат трагични последици за въпросните возила

Ех приятелю,няма как да кажа на черното бяло и да не ти успора факт че в бг освен дараци нищо друго не се карат.Ти как ще обясниш факта,че от целия западно европейски съюз при нас колите са най-ефтини,като те именно идват от западна европа?Аз ще ти го обесня по следния начин,понеже съм се занимавал известно време с това,и живея на запад от 12 години.Джамбазина взима примерно на една А3-ка само добре запазената карусерия от италия, в бг слага един двигател от моргата за 300 кинта и я пуска в мобилето за 4000лв с надпис УНИКАТ!!!То само да я докара от която и да е точка на западна европа му стапва на 400 евро минимум+200-300 евро печалба минимум,то какво излиза че той я е взел за илядо и триста евра.Прилична А3-ка за 1300 евра няма нито в Германия нито в Италия нито на луната.Най-малко си приготви 2000+докарване,облсужване и регистриране ти идва на три илядо евра,тоест 6 бона наши.Иначе за туинспарка си прав отвсякъде.За обслужването също.Сега съм в Холандия,но пак не е гаранция че окачването няма да се обади.Може би ще ме спаси това,че я карам доста рядко,понеже я ползвам само ако се налага,не да си возя задника.Иначе съм си с колелото

П.С. Накарал съм се на коли,сега искам да си гледам старините
      Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 19:23.
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Приятелю 3 ВМV съм имал и във момента съм с бели коси от тях.Може да съм нямал късмет.

Comment

• Колега ''vesko11" не знам на какви цигарки си в Холандия ,ама нали не си мислиш,че си единствения който е притeжавал BMW или автоджамбаз.Всеки си кара квот си му е кеф.Наздраве с най-добри чувства
          156 1,9 sportwagon

Comment

• Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщение
            Приятелю 3 ВМV съм имал и във момента съм с бели коси от тях.Може да съм нямал късмет.

Кажи ми за колко си ги взел,серия и бензин или дизел.Ще ти кажа да ли е до касмет или до нещо друго.Иначе колкото и налудничево да ти прозвучи,читаво Е36 под 2000 евро няма тука,или читаво Е46 под 2700 и то 316i или 318i,ако искаш 6-к скачай в играта с 3 хилки.Само компакт Е36 може да се намери за 1500,но пак няма да е твоя цвятВсичко друго е карано до дупка.В Германия положение е същото,само където са по големи ръжделници.Иначе ако питаш грамотния от към коли холандец,какво мисли за кола за 1000 евро,без значение марката,ще ти каже не очаквай много от тая колаИначе едно не мога да разбера,защо се тачат много повече френските кенефи пред Алфата,като Алфата като интериор и екстериор е светлинни години пред тях.За подръжката франсето са не по малко капризни и скъпи.Возията на Алфата 156 ТС е перфектна за мен,нито много стегната,нито много разточена като на мерцедеса.Вози леко и спортно.Харесва ми мнохо идеята за хромираните дръжки,и най-вече от всичко вградените горе дръжки на задните врати.Мега яка идеяСедалките са мега удобни,волана е много прецизен,леко да го мраднеш и колата реагирва.Само ме спира скъпата подръжка,коята за мен не е оправдана за тази кола като пари,и разхода на гориво също,че 1.8 ТС лапа 0,5 л. бензин повече от редови 6-к Е46,а разликата като качество и комфорт е магаре и космос6-ка ще те надживее а Парка само хленчи за скъпи консумативи и не се знае къде може да те остави на пътя.
            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 12:24.

Comment

• 2 броя 520 шестак и 1бр. 325 M POWER.

Comment

• Не разбрах само кога и за колко си ги взел.Ако са Е39 и Е 36 бензинови и двете серии са доста успешни.Ако са били читави ще те надживее.Друг е въпроса че BMW -тата на тия години които идват в бг са пребити от всякъде.Има и читави но ти трябва бая късмет,и никога от автокъща.А и любителите на тази марка ги карат душмански.За това ако човек не е в кръвта си бмвджия, по-добре е да си търси друга марка.
                Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 12:23.

Comment

6-ка ще те надживее а Парка само хленчи за скъпи консумативи и не се знае къде може да те остави на пътя.
                  Te точно алфа 156 нямат нито един 6-так. Като те е страх от TC защо не си взе V6 ?
                  ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                    Te точно алфа 156 нямат нито един 6-так. Като те е страх от TC защо не си взе V6 ?

Парка беше закупен заради вградения скъп газов инжекцион тип LPi,който е много икономичен,без подръжка,и колата върви на огън.С цел продажба в БГ.Търсих и 2300 лв,в перфектно техническо и визуално състояние на реалните 256 000км,но наш Ганьо иска да я вземе за две илядо лева.Е нема къ да стане Ганьо,таквиз коли на таквиз цени и в моргата немъ.

Comment

• Колега дай да я видим тази алфа с LPi системата, как изглежда малко инфо за нея, че ми стана интересно на тая цена, ако е в добро състояние що пък никой да не я иска на тази цена.
                      147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

• Първоначално публикувано от NoFeArr Покажи съобщение
                        Колега дай да я видим тази алфа с LPi системата, как изглежда малко инфо за нея, че ми стана интересно на тая цена, ако е в добро състояние що пък никой да не я иска на тази цена.

Колега цената 2300 беше без регистрация и промоционалнаКолата вече е с регистрация и цената и е 3200 ето ти линк http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=8lcc5x
                        Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 20:53.

Comment

Парка беше закупен заради вградения скъп газов инжекцион тип LPi,който е много икономичен,без подръжка,и колата върви на огън.С цел продажба в БГ.Търсих и 2300 лв,в перфектно техническо и визуално състояние на реалните 256 000км,но наш Ганьо иска да я вземе за две илядо лева.Е нема къ да стане Ганьо,таквиз коли на таквиз цени и в моргата немъ.
                          Като гледам колко пари набиваш в нея и колко неща тепърва ще сменяш, май имаме доста различни разбирания за думата "перфектно".

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                            Като гледам колко пари набиваш в нея и колко неща тепърва ще сменяш, май имаме доста различни разбирания за думата "перфектно".

Колко неща ще сменям,и колко пари набивам?Само консумативи.Ама ти нали не си си въобразил че за тия пари ще вземеш перфектно технически автомовил с регистрация напълно облсужен и с газов инжекцион който е само 1200 лв на цилиндър

Comment

• 3200 искате на тая кола
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                                3200 искате на тая кола

За сега брадарКогато бъде обслужена цената ще и скочи,естествено всички фактури от закупени консумативи и фактурите от сервиза в който ще бъде обслужена ще бъдат пазени прилежно в папка

Comment

Working...
                                X